RAL Classic barvna karta

 

Že preko 70 let postavlja standarde barvne komunikacije po vsem svetu. Nenehno dopolnjevanje in izpopolnjevanje barvne karte je razširilo njeno paleto na 210 barvnih odtenkov. Ker pa je med njimi nekaj takih, ki se uporabljajo za posebne namene, npr. signalne barve za intervencijska vozila ipd., lahko realno govorimo o 187 barvnih odtenkih, med katerimi sta npr. tudi RAL 9006 in RAL 9007, edina komercialno zelo razširjena odtenka s kovinskim (metalik) izgledom - svetlo srebrna in rahlo umazana, temnejša srebrna.

 

 

V Pohištvu EVA se vašim željam uspešno prilagajamo tudi z možnostjo barvanja ALU okovja po postopku praškastega lakiranja in utrjevanja premaza pri visokih temperaturah v sušilnih pečeh. Uporabljajo se izključno premazi najboljše kvalitete (epoksi-poliester) in seveda ustrezna predpriprava površin (železov fosfat ali triclor kad).

 

 

Posebni efekti

 

Poleg "standardnih" barvnih odtenkov praškasto lakiranje omogoča tudi posebne efekte (kovinski tolčen izgled, izgled starega bakra, izgled korodiranega železa,...):

 

 

Skratka, težko bomo našli nekaj, kar je neizvedljivo oz. se ne prilega vašemu stanovanju in/ali okusu.

 

Pokličite nas, skupaj bomo našli optimalno rešitev.