Vgradne omare  - AKCIJA  -  preverite ponudbo !!!

Dobrodošli


Razmišljate o novi notranji opremi? VGRADNE OMARE po meri, od stropa do tal, s popolnim izkoristkom prostora, izdelana po vaših željah...drsna vrata, predelne stene, otroška soba, spalnica, dnevna soba, predsobe, kuhinje,... morda kopalnica ali pa samo omarica za čevlje v vaši predsobi? Imate idejo, pa ne veste, kje in kako jo uresničiti? Pravi odgovor je Pohištvo EVA.

Izbirate lahko med široko paleto dekorjev, barv, vzorcev ... po vaši želji vam po barvnih odtenkih iz RAL ali druge barvne karte prebarvamo tudi Alu profile drsnih vrat vgradnih omar, ki so narejene za optimalni izkoristek prostora ali pa za popolno prileganje vašemu okusu.

 

Začnite kar takoj z uresničitvijo želja... 

Sprehodite se skozi našo galerijo referenčnih objektov in izpolnite kontaktni obrazec. Z veseljem pa se bomo seveda odzvali tudi na vaš telefonski klic ali povpraševanje preko našega kontaktnega obrazca.

Izmera, 3D izris

Prevoz in brezplačna montaža


Odvoz starega pohištva

Izmero brezplačno opravimo vsak delovnik v terminu, ki vam najbolj ustreza. Izris External link opens in new tab or windowvgradne omare po meri oz. notranje opreme se naredi v 2D in 3D pogledu, skupaj s kosovnico - brez skritih postavk in drobnega tiska.

Prevoz je brezplačen. Dostava na dom pomeni dostavo v stanovanje, neodvisno od nadstropja in števila prehojenih stopnic. Montaža je prav tako naša skrb; pred montažo zaščitimo prostore, za seboj pa seveda tudi pospravimo in odnesemo smeti. 

Po dogovoru vam lahko odpeljemo tudi staro, odsluženo pohištvo. V kolikor je v uporabnem stanju, ga bomo podarili preko spletne strani External link opens in new tab or windowwww.podarimo.si.

 

 

 

External link opens in new tab or windowIzmera, 2D in 3d izris v različnih formatih

 

External link opens in new tab or windowBrezplačna prevoz in montaža

 

External link opens in new tab or windowOdvoz starega pohištva